Hvem er vi

Vi sælger byggematerialer til individuelle kunder og virksomheder. Vi finder de bedste løsninger for materialebehov for byggeprojekter, beregner en samlet pris tilbud, ordre fra vores leverandører og leverer til projektets sted.

Vi er baseret i København, Skovlunde og sælger fra vores lagerhus og online. Du kan enten bestille online eller besøg os på vores lagerhus.

Hvad gør vi

Vi gør det nemt for dig at købe alle produkter under ét tag. Vi sælger certificerede kvalitet byggematerialer af mærker fra Storbritannien, Østeuropa og Danmark. Vi har et stort udvalg af værktøjer, isolering, plader, maling og meget mere. Uanset om du er en bygning professionel eller blot søger efter midler til at forny dit hjem, vil du finde alt hvad du behøver her på Bygge Op.

Hvad gør os anderledes

Vi tilbyder gode priser for anerkendte og kvalitet mærker i forhold til andre leverandører, på grund af vores mulighed for at få det direkte fra producenterne eller finde analoger af største mærker i bygningsmateriale industrien. Vi betjene vores kunder 12 timer per dag og 6 dage om ugen. Vi kommunikerer individuelt med hver kunde og hjælper til at gøre det bedste valg.

Support og hjælp

Der kan være vanskeligt sommetider at vælge de rigtige produkter. Vi er stolte over, at vi i tillæg til vores online shop har en velinformeret personale, der kender produkterne, og er klar til at hjælpe dig med at lave det rigtig valg, uanset om du er shopping på nettet eller i vores lagerhus. Du kan ringe til os og tale med en af ​​vores medarbejdere alle hverdage fra 7:00 til 20:00.